EURO 2024: Οι οπαδοί της Αγγλίας κατανάλωσαν 60 βαρέλια μπύρας μέσα σε 36 ώρες!

EURO 2024: Οι οπαδοί της Αγγλίας κατανάλωσαν 60 βαρέλια μπύρας μέσα σε 36 ώρες!

EURO 2024
Αυτό που σε κάποιους φαίνεται ακατόρθωτο, είναι για τους Άγγλους οπαδούς μια απλή Δευτέρα στο Γκελζενκίρχεν.

Οι οπαδοί της Αγγλίας έφτασαν από τις πρώτες ώρες του Σαββάτου στην πόλη του Γκελζενκίρχεν και προετοιμάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο για τον αγώνα της Αγγλίας με τη Σερβία, αφού από πολύ νωρίς κατανάλωσαν άφθονη μπύρα σε ένα ιταλικό εστιατόριο που έγινε το σημείο συνάντησης τους.

Οι εικόνες των περιφερόμενων μεθυσμένων Άγγλων ανησύχησαν την αστυνομία της πόλης, η οποία προέτρεψε του Βρετανούς να καπνίζουν κάνναβη, παρά να πίνουν μπύρες και να είναι όλη την ώρα μεθυσμένοι. Αυτή η παρότρυνση δεν φάνηκε να συγκινεί τους εκατοντάδες οπαδούς των "τριών λιονταριών" που βρίσκονταν στο Γκελζενκίρχεν. Συγκεκριμένα, μέσα σε 36 ώρες οι Άγγλοι κατέβασαν περισσότερες από 7.500 μπύρες στο GE Piazza.

mirror

Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου δήλωσαν ότι μέσα σε 36 ώρες, από τότε που έφτασαν οι περισσότεροι οπαδοί το Σάββατο, καταναλώθηκαν 60 βαρέλια μπύρας. Ο ίδιος εξηγεί ότι το μέγιστο που έχει πουλήσει σε ένα «καλό» ΣΚ είναι μόλις δύο!

Με ελάχιστες παμπ στο Γκελζενκίρχεν σε σύγκριση με τις μπυραρίες του Μονάχου ή τα κλαμπ του Βερολίνου, το ιταλικό εστιατόριο κοντά στην κεντρική πλατεία της πόλης έγινε το Νο1 μέρος για τους οπαδούς της Αγγλίας με τους Βρετανούς να χορεύουν στα τραπέζια και να πίνουν ασταμάτητα μπύρες σε δοχεία των πέντε λίτρων!

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα