EURO 2024, Πορτογαλία - Τσεχία: Ο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος που έχει αγωνιστεί σε έξι τουρνουά

portugal_cristiano_ronaldo
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν βασικός για την Πορτογαλία στον αγώνα με την Τσεχία και έκανε ρεκόρ, έχοντας συμμετοχή σε έξι EURO.

Ακόμα ένα ρεκόρ για τον σπουδαίο Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο CR7 ξεκίνησε για την Πορτογαλία στην αναμέτρηση με την Τσεχία για την 1η αγωνιστική του 6ου Ομίλου του EURO 2024 και πέτυχε ακόμα ένα τρομερό ορόσημο στη μυθική καριέρα τους.

Ο 39χρονος επιθετικός έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει συμμετοχή σε έξι διαφορετικά EURO! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε το ντεμπούτο του στο τουρνουά του 2004, όταν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα κόντρα στη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ελλάδα και μάλιστα πέτυχε το πρώτο του γκολ.

Ο Ρονάλντο έχει παίξει επίσης στα EURO 2008, 2012, 2020 και το 2016, το οποίο κατέκτησε. Ο αρχηγός των Πορτογάλων μετράει 25 εμφανίσεις σε τελική φάση της διοργάνωσης, πριν το ματς με την Τσεχία, έχοντας 14 γκολ και εννέα ασίστ.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα