EURO 2024, Ρονάλντο, Video: Γιατί ο αρχηγός της Πορτογαλίας στέκεται πλάγια στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου

EURO 2024, Ρονάλντο, Video: Γιατί ο αρχηγός της Πορτογαλίας στέκεται πλάγια στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου

Κώστας Μιχαήλ
ronaldo
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να «τραβήξει» τα βλέμματα πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι της Πορτογαλίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει προκαλέσει την απορία πολλών θεατών εξαιτίας του περίεργου τελετουργικού του πριν από κάθε αγώνα της Πορτογαλίας. Ως αρχηγός, ο Ρονάλντο θέλει να οδηγήσει τη Selecao στην κατάκτηση του Euro 2024, με τους οπαδούς, ωστόσο, να αναρωτιούνται συχνά γιατί επιλέγει να στέκεται πλάγια ενώ ακούγεται ο εθνικός ύμνος της χώρας του.

Το ίδιο έκανε και σήμερα, πριν το αγώνα με την Τσεχία.

Συγκεκριμένα, καθώς οι υπόλοιποι δέκα παίκτες της εθνικής Πορτογαλίας στέκονται δίπλα - δίπλα για να τραγουδήσουν το "A Portuguesa", ο Ρονάλντο επιλέγει να στέκεται πλάγια στην παράταξη. Και ο λόγος είναι για να ξεχωρίζει ως αρχηγός και να μπορεί να κοιτάζει προς τη σημαία της Πορτογαλίας στο γήπεδο. Θεωρείται ως μια ξεχωριστή πατριωτική χειρονομία, και μια ένδειξη σεβασμού προς τους συμπατριώτες του.

Σήμερα, δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε. Αυτό αποτελεί παράδοση του αρχηγού καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα