EURO 2024, Πορτογαλία - Τσεχία, Video: Άμεση απάντηση στην τηλεκατευθυνόμενη πλασεδάρα του Προβόντ με... αυτογκόλ

Newsroom
portugal_og
Η Τσεχία άνοιξε το σκορ κόντρα στην Πορτογαλία χάρη στην γκολάρα του Προβόντ, όμως οι Ίβηρες έφεραν γρήγορα το ματς στα ίσα με το αυτογκόλ του Χράνατς.

Η τύχη γύρισε την πλάτη στην Τσεχία, παρ'ότι βρήκε τον τρόπο να βάλει σε δύσκολη θέση την Πορτογαλία. Η ομάδα του Χάσεκ μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στην πρεμιέρα της κόντρα δια... ποδός Λούκας Προβόντ. Στο 62ο λεπτό ο μέσος της Σλάβια Πράγας «ζωγράφισε» με απίθανο πλασέ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντιόγκο Κόστα για το 1-0.

Ωστόσο, οι Πορτογάλοι ανασυντάχθηκαν ταχύτατα και απάντησαν άμεσα έστω και με τη βοήθεια τύχης. Επτά λεπτά μετά, στο 69', ο Μέντες εκτέλεσε στον αέρα και ο Στάνεκ έδιωξε την μπάλα πάνω στον Χράνατς που άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα