Επικές αποκαλύψεις Φύσσα και Σεϊταρίδη για τις κόντρες τους στο Μπενφίκα - Πόρτο: «Πήγα καταπάνω του, είπα κάτι "γαλλικά" και έφυγα» (vid)

Newsroom
σειταριδης
Γιούρκας Σεϊταρίδης και Τάκης Φύσσας θυμήθηκαν στιγμές από τη συνύπαρξή τους στο πορτογαλικό πρωτάθλημα στις υπηρεσίες των Πόρτο και Μπενφίκα αντίστοιχα.

Οι θρύλοι της Εθνικής του Euro 2004, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Τάκης Φύσσας ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Euro Nights της ΕΡΤ για το EURO 2024 και θυμήθηκαν με αφορμή τον αγώνα της Πορτογαλίας, στιγμές από ένα ντέρμπι Μπενφίκα - Πόρτο στο «Ντα Λουζ».

Οι δύο τους φαίνεται πως είχαν μια πολύ τεταμένη κατάσταση στο πορτογαλικό ντέρμπι, με τους συμπαίκτες του Σεϊταρίδη να τόν ρωτούν για βρισιές στα ελληνικά προκειμένουν να τις απευθύνουν στον Φύσσα και τον τελευταίο να τα βάζει με τον συμπαίκτη του στην Εθνική.

Πιο αναλυτικά, ο 43χρονος δεξιός μπακ που αγωνίστηκε στην Πόρτο τη σεζόν 2004-2005 αποκάλυψε πως πριν από ένα ντέρμπι κόντρα στην Μπενφίκα του Τάκη Φύσσα, οι συμπαίκτες του τον ρώτησαν «κάποιες καλές κουβέντες πώς είναι στα ελληνικά». Εκείνος της είπε και ο Φύσσας άκουσε τα... γαλλικά του στη φυσούνα, πριν την σέντρα στο ματς.

Από πλευράς του ο 51χρονος αριστερός μπακ που φόρεσε τη φανέλα της Μπενφίκα για μια διετία (2003-2005) αποκάλυψε πως ο Σεϊταρίδης σε εκείνο το ντέρμπι, σε ένα φάουλ, ζήτησε κίτρινη κάρτα και ο Φύσσας κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του.

Δείτε το βίντεο:

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα