Gazzetta Eurotrip / ΗΜΕΡΑ 6η: Το ξύλο που δεν είδαμε (ξανά), η ασταμάτητη βροχή, το ατελείωτο πάρτι των Τούρκων και η ελληνική αγκαλιά (vid)

i
Το Gazzetta συνεχίζει να γράφει χιλιόμετρα στους γερμανικούς δρόμους καταγράφοντας τα όσα ζει για το Euro 2024. Αυτήν τη φορά ζήσαμε το Τουρκία-Γεωργία. Καταφέραμε να μη δούμε ξύλο, να μη βραχούμε ιδιαίτερα και να... ξενυχτίσουμε με το πάρτι των Τούρκων, πίνοντας πίτσες σε ελληνικό μαγαζί!

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Το τουρ στο Euro με την υποστήριξη της Novibet συνεχίζεται...

Η χθεσινή ημέρα ξεκίνησε με τους τέσσερις μας να έχουμε ξεκάθαρο πλάνο για το τι θα θέλαμε να ζήσουμε στο Τουρκία-Γεωργία. Ο ήλιος που είδαμε όταν ξυπνήσαμε, φυσικά επισκιάστηκε αργότερα από τις καιρικές προβλέψεις. Βροχή. Πολλή βροχή. Πάααααααρα πολλή βροχή οδήγησε σε μια σειρά από αλλαγή πλάνων.

Επίσης, ήταν εξαιρετικά δύσκολη η προσέγγιση στο γήπεδο. Αναγκαστικά έπρεπε να παρκάρουμε πολύ μακριά και στη συνέχεια να πάμε σε ταξί στο Signal Iduna Park. Στους δρόμους έβλεπες παντού Τούρκους και κάπου κάπου εμφανίζονταν στο οπτικό σου πεδίο και κάποιοι Γεωργιανοί.

θ

Ενώ περιμέναμε μαζί με τον Γιάννη Σαπουντζάκη το ταξί μας - ύστερα από κάποιες ακυρώσεις στο αίτημά μας - και ενώ ο Βασίλης Τεμπέλης είχε ήδη προσεγγίσει το στάδιο, η Αλεξάνδρα Οικονόμου ζούσε την ατμόσφαιρα και το ματς ανάμεσα στο πλήθος. Οι fan zones λόγω καιρικών συνθηκών ήταν όλες κλειστές. Οπότε, κόσμος και ατμόσφαιρα μόνο στους δρόμους. Και εκεί ήμασταν.

Φανέλα Μορ, έχει ο Μορ;

Πηγαίνοντας προς το γήπεδο, λοιπόν, είδαμε μέχρι και Τούρκο να φοράει φανέλα Μορ. Ναι, αυτού του τύπου που αν θυμάστε πέρασε από τον Ολυμπιακό. Δύσκολο να τον θυμάστε να έπαιξε γιατί αγωνίστηκε μόλις σε 2 ματς και 47' με την ερυθρόλευκη φανέλα. Παρόλα αυτά κάποτε θεωρούνταν τεράστιο ταλέντο στη χώρα του.

Μορ

Οι Τούρκοι έκαναν λες και το πήραν

Κάπου εκεί, λοιπόν, αρχίσαμε να διαβάζουμε για ξύλο μεταξύ Τούρκων και Γεωργιανών μέσα στο γήπεδο. Το χάσαμε, δεν το είδαμε, δεν το ζήσαμε.

Το ματς ήταν... ματσάρα. Το καλύτερο που έχουμε δε ως τώρα στο τουρνουά. Γκολάρες από τους Τούρκους, σκληροί και δύσκολος αντίπαλος οι Γεωργιανοί. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο... κολασμένοι. Οι Τούρκοι το ζούσαν λες και έπαιζαν στον τελικό. Αυτό καταλάβαινες και μετά τη λήξη του ματς, όπου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης επικρατούσε αλαλούμ.

u

Τριαντάφυλλε και... Βαγγέλη Παυλίδη σάς ευχαριστούμε

Κορναρίσματα, τραγούδια, συνθήματα, βεγγαλικά, χοροί. Ενα ατελείωτο, ανεξάντλητο πάρτι που διήρκησε μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα.

y

Κάπου εκεί θα έπρεπε να πάμε να βρούμε και την Αλεξάνδρα, η οποία μας περίμενε σε ελληνικό μαγαζί. Μπύρες, πίτσες και ελληνική παρέα έκλεισαν ιδεατά το βράδυ μας. Ο εκ των ιδιοκτητών του μαγαζιού, ο Τριαντάφυλλος κι ο «Βαγγέλης Παυλίδης» έκαναν τα πάντα για να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Και τα κατάφεραν με το παραπάνω. Τα παιδιά διαβάζουν Gazzetta και η χαρά τους όταν μας είδαν μεταφράστηκε μέσω της εξυπηρετικότητά τους.

Μία περίεργη και δύσκολη μέρα έφτασε στο τέλος της. Το ταξίδι μας όμως συνεχίζεται και έχουμε πολλά να ζήσουμε.

Εδώ θα είμαστε να τα καταγράφουμε. Εδώ θα είστε να τα ζείτε μαζί μας. Πού αλλού; Στο Gazzetta!

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα