Λοτσοσβίλι στο Gazzetta για την πρόκριση επί της Ελλάδας: «Το αξίζουμε, δεν έχουμε έρθει για τουρισμό»!

georgia1
Ο Λούκα Λοτσοσβίλι απάντησε σε ερώτηση του Gazzetta για το κατά πόσον η Γεωργία απέδειξε κόντρα στην Τουρκία ότι αξίζει που συμμετέχει στο EURO 2024.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης

Κόντρα στην Τουρκία, το απόγευμα της Τρίτης, θα μπορούσε να ήταν η Εθνική μας ομάδα, αυτή που θα ριχνόταν στην μάχη του EURO 2024. Αντί αυτής, όμως, ήταν η Γεωργία, που με εκείνη την πρόκριση στα πέναλτι στον τελικό της Τιφλίδας, εξασφάλισε το εισιτήριο για το μεγάλο ραντεβού της Γερμανίας.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, το Gazzetta βρέθηκε στην μικτή ζώνη του γηπέδου του Ντόρτμουντ και ρώτησε τον Λούκα Λοτσοσβίλι, κατά πόσον η καλή εμφάνιση των Γεωργιανών αποτέλεσε και μία απόδειξη ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του αξίζουν, πράγματι, που βρίσκονται στο EURO 2024.

Ο ποδοσφαιριστής της Κρεμονέζε, εμφανίστηκε κατηγορηματικός, ξεκαθαρίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του Σανιόλ, δεν έχουν έρθει στη Γερμανία απλά και μόνο για τη χαρά της συμμετοχής, δίνοντας παράλληλα, την δική του υπόσχεση ενόψει της συνέχειας στη διοργάνωση.

Ο Λοτσοσβίλι ανέφερε χαρακτηριστικά στο Gazzetta ότι «Δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να πει ότι είμαστε εδώ για να πετάξουμε τον χρόνο μας. Το αποδείξαμε στο πρώτο μας ματς στη διοργάνωση, η Τουρκία βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση στα τελευταία λεπτά. Επιτεθήκαμε σωστά και αξίζαμε να ισοφαρίσουμε. Δικαιούμαστε να είμαστε στο Euro. Αξίζαμε να έχουμε πάρει και κάτι παραπάνω από το παιχνίδι κόντρα στην Τουρκία, χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες.

Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε στα επόμενα ματς. Είμαστε εδώ γιατί το αξίζουμε, είμαστε καλοί παίκτες, έχουμε ποιοτικό ρόστερ. Σίγουρα, είναι η πρώτη φορά της ομάδας σε μία μεγάλη διοργάνωση, αλλά, πιστεύω ότι στη συνέχεια θα εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι. Για άλλη μία φορά, όμως, το αξίζουμε που βρισκόμαστε εδώ. Δεν έχουμε έρθει για τουρισμό, αλλά, για να αγωνιστούμε».

Επιπλέον, δεν υποστήριξε σε ερώτησή μας για το κατά πόσον η Γεωργία είχε το άγχος της πρωτάρας ότι «Το να υπάρχει άγχος είναι λογικό. Το κίνητρο του να παίζεις για το όνομα της χώρας σου, είναι τεράστιο. Δεν υπήρχε εκνευρισμός, παρά μόνο πολύ μεγάλη θέληση, ήταν ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Θέλαμε να βγούμε στο γήπεδο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα