EURO 2024, Γαλλία: Η αρχηγική ομιλία του Μπαπέ πριν το παιχνίδι με την Αυστρία (vid)

EURO 2024, Γαλλία: Η αρχηγική ομιλία του Μπαπέ πριν το παιχνίδι με την Αυστρία (vid)

Newsroom
mbappe
Λίγο πριν τη «μάχη» στην πρεμιέρα του EURO 2024 με την Αυστρία ο Κιλιάν Μπαπέ απευθύνθηκε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

Ο Κιλιάν Μπαπέ φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής Γαλλίας εδώ και περίπου ένα χρόνο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του ανταποκρίνεται στο ρόλο που του έδωσε ο Ντιντιέ Ντεσάν. Μάλιστα ενώ δεν είναι ο τύπος που συνηθίζει τις ομιλίες πριν τον αγώνα, ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης πια, ήθελε να απευθυνθεί στους συμπαίκτες του πριν η ομάδα μπει στη μάχη με την Αυστρία για την πρεμιέρα του EURO 2024.

Στα αποδυτήρια της «Merkur Spiel-Arena», έστειλε ένα δυνατό μήνυμα: «Ό,τι κι αν συμβεί. Ο διαιτητής, ο αγωνιστικός χώρος, οι οπαδοί απαντούν πάντα με το παιχνίδι. Έχουμε τους παίκτες να παίξουν. Βάζουμε την μπάλα στο έδαφος, παίζουμε, με προσωπικότητα. Και απολαύστε το παιδιά, αυτές είναι υπέροχες στιγμές. Είναι αγώνες του euro, απολαύστε το, δεν φοβόμαστε τίποτα, παίζουμε», είπε στα αποδυτήρια του πριν αναλάβει ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Δείτε το βίντεο:

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα