Γιαζίτσι στο Gazzetta: «Και πάλι φανταστικός ο Ακαϊντίν μετά από μία δύσκολη περίοδο»! (vid)

akaidin
Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής, Γιουσούφ Γιαζίτσι, αποκάλυψε στο Gazzetta ότι ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού, Σαμέτ Ακαϊντίν, πέρασε ένα δύσκολο τελευταίο διάστημα.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης

Το ότι η Τουρκία κατάφερε να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα της στο EURO 2024, κόντρα στη Γεωργία, το οφείλει, σίγουρα, στο παιδί – θαύμα της, τον Αρντά Γκιουλέρ. Το οφείλει, όμως και σε έναν γνώριμό μας από το πρόσφατο του πέρασμα από τα ελληνικά γήπεδα. Ο λόγος για τον Σαμέτ Ακαϊντίν που το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν που ολοκληρώθηκε, φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Τούρκος αμυντικός με την καθοριστική του παρέμβαση στην ευκαιρία της Γεωργίας στις καθυστερήσεις, αλλά και με την συνολικά καλή του εμφάνιση, βοήθησε το συγκρότημα του Μοντέλα, να πάρει το τρίποντο.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, το Gazzetta συνάντησε στην μικτή ζώνη του γηπέδου της Ντόρτμουντ τον Γιουσούφ Γιαζίτσι και εκείνος υποστήριξε πως ο Σαμέτ Ακαϊντίν δεν διένυσε και τις καλύτερες μέρες του στον Παναθηναϊκό.

Αρχικά, ο αμυντικός της Λιλ ανέφερε σχετικά με τις αμυντικές δυσκολίες της Τουρκίας στην πρεμιέρα και το κατά πόσον αυτές τον ανησυχούν ενόψει της συνέχειας ότι «Η Γεωργία διαθέτει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έπαιξαν πολύ καλά και δημιούργησαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν. Είχαμε και τύχη, αλλά την χρειάζεσαι στο ποδόσφαιρο για να μπορέσεις να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Και συνέχισε επισημαίνοντας σχετικά με τον πρώην αμυντικό του Παναθηναϊκού ότι «Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Έπαιξε πολύ καλά, έκανε σπουδαία πράγματα στο ματς. Ίσως πέρασε μία δύσκολη περίοδο, αλλά κόντρα στη Γεωργία ήταν και πάλι φανταστικός». Μάλιστα, τον ρωτήσαμε και σχετικά με τους λόγους που ο Ακαϊντίν δεν βρέθηκε σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, μας απάντησε ότι γι’ αυτό, θα πρέπει να ρωτήσουμε τον ίδιο τον υψηλόσωμο στόπερ.

Τέλος, σχετικά με το κατά πόσον η Τουρκία μπορεί να φτάσει μακριά στο τουρνουά, ο Γιαζίτσι ανέφερε ότι «Γι’ αυτό θα μπορούμε να μιλήσουμε μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Πορτογαλία. Σήμερα πετύχαμε μία σημαντική νίκη».

Μιλντίρ στο Gazzetta: «Περήφανοι για τους οπαδούς μας και εκείνοι για εμάς»

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Τουρκίας, Μερτ Μιλντίρ μίλησε, επίσης, στο Gazzetta μετά τη νίκη επί της Γεωργίας, τόσο για το τι θα πρέπει να βελτιώσει η Τουρκία ενόψει της συνέχειας, όσο και για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε:

Για το αν η Τουρκία θα πρέπει να διορθώσει κάτι ενόψει της συνέχειας στο EURO 2024: « Ναι, θα πρέπει στην προπόνηση να συζητήσουμε τι δεν πήγε καλά και να βελτιωθούμε. Ίσως, θα έπρεπε να έχουμε παραμείνει πιο συγκεντρωμένοι μετά το πρώτο γκολ που πετύχαμε».

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Τούρκοι οπαδοί στις εξέδρες: «Ήταν εκπληκτικό. Είμαστε περήφανοι για εκείνους και πιστεύω ότι και εκείνοι είναι περήφανοι για εμάς».

Για το πόσο σημαντικό είναι το τρίποντο στην πρεμιέρα: «Η ομάδα αισθάνεται καλά, ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη στη διοργάνωση και τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα