EURO 2024, Κροατία - Αλβανία, Video: Η Χρβάτσκα έκανε την ανατροπή με δυο γκολ σε δυο λεπτά

Κροατια
Η Κροατία βρήκε δυο φορές δίχτυα μέσα σε ισάριθμα λεπτά κόντρα στην Αλβανία και έκανε την ανατροπή στην αναμέτρηση των δυο ομάδων για το EURO 2024.

«Κατάρρευση» για την Αλβανία και ανατροπή της Κροατίας. Η ομάδα του Σιλβίνιο πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα χάρη στο γκολ του Λάτσι, πιέστηκε από τη Χρβάτσκα στο δεύτερο μέρος και δέχτηκε δυο γκολ μέσα διάστημα δυο λεπτών.

Στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης των δυο ομάδων για τον 2ο Όμιλο του EURO 2024 οι Κροάτες κυκλοφόρησαν γρήγορα την μπάλα σε κλειστό χώρο, ο Μπούντιμιρ πέρασε την μπαλιά και ο Κράμαριτς πλάσαρε, πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Χιουσάι και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 75' ο Στρακόσια έσωσε την ομάδα του σε τετ α τετ με τον Κράμαριτς, όμως ένα λεπτό αργότερο (76') η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς πήρε το προβάδισμα. Ο Σούσιτς σούταρε και από την κόντρα η μπάλα χτύπησε στον Γκιασούλα και κατέληξε στα δίχτυα των Αλβανών για το 2-1.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα