Κετσπάγια για την πρεμιέρα της Γεωργίας: «Ιστορική στιγμή, ακόμη καλύτεροι στα υπόλοιπα παιχνίδια»

Κετσπάγια για την πρεμιέρα της Γεωργίας: «Ιστορική στιγμή, ακόμη καλύτεροι στα υπόλοιπα παιχνίδια»

Newsroom
ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Με ποστ τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τιμούρ Κετσπάγια σχολίασε τη χθεσινή (18/6, 3-1) ήττα της Γεωργίας στην πρεμιέρα του Euro.

Περήφανος παρά τη χθεσινή (18/6) ήττα της Γεωργίας με 3-1 από την Τουρκία εμφανίστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός μέσω ανάρτησής του στο Instagram εξήγησε πως η (χθεσινή) ημέρα είναι ιστορική, ενώ πιστεύει πως η Γεωργία θα παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια.

Αναλυτικά:

«Είμαι περήφανος για το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Γεωργίας. Παίξαμε καλά και ποιοτικά, οι Γεωργιανοί οπαδοί δεν σταμάτησαν στην κερκίδα και μάλλον όλοι έφεραν το μερίδιο της οικογένειάς τους, του συγγενή ή του φίλου τους στη Γερμανία. Είμαστε συμμετέχοντες σε μια ιστορική στιγμή και πιστεύω ότι θα παίξουμε ακόμα καλύτερα στα επόμενα ματς.

Περάσαμε την πρώτη μας εξέταση σε υψηλό επίπεδο και ευχαριστούμε όλους που έκαναν τη χθεσινή ημέρα τόσο αξέχαστη. Καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα!»

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα