EURO 2024, Κροατία - Αλβανία, Video: Τα highlights της ματσάρας

albania_goal_croatia
Δείτε τα τέσσερα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση της Αλβανίας με την Κροατία για το EURO 2024.

«Ματσάρα» στο Αμβούργο! Η Αλβανία πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη της Κροατίας, η Χρβάτσκα έκανε προσωρινή ανατροπή με δυο γκολ μέσα σε ισάριθμα λεπτά στο δεύτερο μέρος, όμως η ομάδα του Σιλβίνιο με γκολ στο 90+5' κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό στη φάση των ομίλων του EURO 2024.

Oι Αλβανοί προηγήθηκαν στο 11' με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Καζίμ Λάτσι. Ο Κράμαριτς ισοφάρισε στο 74' και στο 76' μετά από σουτ του Σούσιτς η μπάλα κόντραρε στον Γκιασούλα και κατέληξε στα δίχτυα του Στρακόσια για το 2-1. Ο 28χρονος μέσος από μοιραίος έγινε ήρωας του, καθώς στο 90+5' με πλασέ νίκησε τον Λιβάκοβιτς και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα