EURO 2024, Κροατία - Αλβανία, Video: Η τρομερή περιγραφή του Άντρος Τάουνσεντ στο «χρυσό» γκολ του Γκιασούλα

EURO 2024, Κροατία - Αλβανία, Video: Η τρομερή περιγραφή του Άντρος Τάουνσεντ στο «χρυσό» γκολ του Γκιασούλα

albania
Οι ποδοσφαιρόφιλοι χαρακτηρίζουν τον Άντρος Τάουνσεντ ως τον καλύτερο σχολιαστή του Euro 2024, αφού τον άκουσαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα της Κροατίας με την Αλβανία.

Η ποιότητα, τα ονόματα, η εμπειρία και οι πιθανότητες, όλα μπορεί να έδειχναν Κροατία, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράει και η «ψυχή». Η Αλβανία πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη της Κροατίας, η Χρβάτσκα έκανε προσωρινή ανατροπή με δυο γκολ μέσα σε ισάριθμα λεπτά στο δεύτερο μέρος, όμως η ομάδα του Σιλβίνιο με γκολ στο 90+5' κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό στη φάση των ομίλων του EURO 2024.

Τα τελευταία πέντε λεπτά των καθυστερήσεων κατέληξαν σε απόλυτο χάος, με τις δύο ομάδες να έχουν σουτ στο στόχο και να κυνηγάνε το γκολ της λύτρωσης. Ο αγώνας γρήγορα έγινε trend στα social media, με τους χρήστες του διαδικτύου να αποθεώνουν τόσο τους παίκτες για το θέαμα που τους χάρισαν, όσο και τους σχολιαστές της ITV και συγκεκριμένα τον Τάουνσεντ, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία ως βοηθός-συντονιστής για το ITV.

@itvsport Albania take a shock lead again!🤯 Can they hold on this time? #TV ♬ original sound - ITV Sport

Ο Άγγλος εξτρέμ εμφανίζεται τακτικά στους αγώνες που μεταδίδει ο τηλεοπτικός οργανισμός. Συχνά βρισκόταν στο πλευρό του Seb Hutchinson, με το δίδυμο να αξιολογείται ως ένα από τα πιο διασκεδαστικά και ίσως ένα από τα καλύτερα στην ιστορία των σχολιασμών αγώνων.

Ο Hutchinson και ο Townsend πήραν ξανά σήμερα το μικρόφωνο για το παιχνίδι της Κροατίας με την Αλβανία - και οι οπαδοί που παρακολουθούσαν τον αγώνα είτε «πειρατικά», είτε μέσω της ΙΤV λάτρεψαν τις γνώσεις και το γενικότερο στυλ σχολιασμού του Townsend κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η καλύτερη στιγμή του, σύμφωνα με την κοινή γνώμη, ήταν το γκολ του Γκιασούλα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Δείτε την επική περιγραφή:

@itvsport LATE DRAMA‼️ Albania snatch a point deep into stoppage time!🫨 #TV ♬ original sound - ITV Sport

 

 

EURO Τελευταία Νέα