EURO 2024, Γερμανία - Ουγγαρία, Video: Λάθος του Όρμπαν, άνοιξε το σκορ ο Μουσιάλα

ΓΚΟΥΝΤΟΓΚΑΝ
O Όρμπαν έχασε την μπάλα από τον Γκουντογκάν στην περιοχή της Ουγγαρίας και ο Μουσιάλα άνοιξε το σκορ για τη Γερμανία για τη 2η αγωνιστική του EURO 2024.

Η Γερμανία πήρε προβάδισμα στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία στη Στουτγκάρδη για τη 2η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του EURO 2024. Στο 22ο λεπτό ο Τζαμάλ Μουσιάλα προσπάθησε να περάσει την μπάλα στην περιοχή, ο Γουίλι Όρμπαν προσπάθησε να καλύψει την μπάλα με το σώμα του, ο Ιλκάι Γκουντογκάν την έκλεψε, έκανε το γύρισμα και ο νεαρός μεσοεπιθετικός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκουλάτσι.

Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του wonder kid της Μπάγερν Μονάχου στο τουρνουά, καθώς είχε σκοράρει και στην «πεντάρα» της πρεμιέρας κόντρα στη Σκωτία.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα