EURO 2024, Video: Τα οκτώ γκολ της βραδιάς

scot_swit_euro2024
Δείτε τα οκτώ γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την πρώτη ημέρα της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του EURO 2024.

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO 2024. Στα τρία ματς της Τετάρτης (19/6) είχαμε συνολικά οκτώ γκολ, όλα είχαν σκορ, όμως μόνο ένα είχε νικητή. Στο πιο παραγωγικό ματς της ημέρας η Κροατία και η Αλβανία αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Η ομάδα του Σιλβίνιο προηγήθηκε με τον Λάτσι, η Χρβάτσκα ανέτρεψε προσωρινά το σκορ με το γκολ του Κράμαριτς και το αυτογκόλ του Γκιασούλα, όμως οι Αλβανοί έσωσαν τον βαθμό με το τέρμα - εξιλέωσης του Γκιασούλα.

Η μοναδική ομάδα που πήρε τρίποντο ήταν η Γερμανία. Τα Πάντσερ υπέταξαν με 2-0 την Ουγγαρία και έγιναν η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στη φάση των «16» του τουρνουά. Για τους διοργανωτές ο Μουσιάλα άνοιξε το σκορ και ο Γκουντογκάν διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας η Ελβετία ήρθε ισόπαλη με τη Σκωτία με 1-1 και έφτασε μια «ανάσα» από τα νοκ άουτ του τουρνουά. Ο ΜακΤόμινεϊ έκανε το 1-0 στο 13' και ο Σακίρι «απάντησε» με τρομερό γκολ στο 26'.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα