Ελβετία, EURO 2024: Όλες οι γκολάρες του Σακίρι στις μεγάλες διοργανώσεις, σε ένα βίντεο (vids)

Ελβετία, EURO 2024: Όλες οι γκολάρες του Σακίρι στις μεγάλες διοργανώσεις, σε ένα βίντεο (vids)

shaqiri_switzerland
Υποψηφιότητα για το κορυφαίο γκολ του EURO 2024 έβαλε ο Τζερντάν Σακίρι με το «τεμάχιο» του απέναντι στη Σκωτία, με τον Ελβετό να σκοράρει ένα ακόμα φοβερό τέρμα σε μεγάλη διοργάνωση με την Ελβετία.

Δεν θα μπορούσε να είναι ο Τζερντάν Σακίρι σε αποστολή της εθνικής Ελβετίας σε μεγάλη διοργάνωση και να μην σκοράρει κάποι φοβερό γκολ. Ο Ελβετός εξτρέμ που έμεινε στον πάγκο στην πρεμιέρα με την Ουγγαρία, ήταν στο βασικό σχήμα απέναντι στη Σκωτία και κατάφερε να σκοράρει ένα από τα... κλασικά του γκολ, δίνοντας ουσιαστικά τον βαθμό της πρόκρισης στην ομάδα του.

Αυτή φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Σακίρι πέτυχε τρομερό γκολ σε μεγάλη διοργάνωση. Μπορεί να μην ήταν στο ίδιο επίπεδο με την εκπληκτική γκολάρα που είχε πετύχει στο EURO 2016, ωστόσο με το γκολ του απέναντι στη Σκωτία ο 32χρονος έβαλε από νωρίς υποψηφιότητα για το κορυφαίο γκολ του EURO 2024.

Ο Σακίρι «μυρίστηκε» το λάθος της σκωτσέζικης άμυνας και με ένα τρομερό σουτ με το αριστερό, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, με την Ελβετία να φτάνει τους τέσσερις βαθμούς και να σκέφτεται ήδη τα νοκ άουτ του θεσμού.

Με αυτό το τέρμα, ο Σακίρι έγινε και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει καταφέρει να σκοράρει και στα τρία τελευταία EURO, αλλά και στα τρία τελευταία Μουντιάλ. Και όταν το κάνει, συνήθως αφήνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με το στόμα ανοιχτό...

Δείτε όλες τις γκολάρες του Σακίρι στις μεγάλες διοργανώσεις σε ένα βίντεο:

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα