To Gazzetta στο EURO 2024: Τα δώρα του Παναθηναϊκού στην Ρέιντζερς που κατέληξαν σε δημοσιογράφο της Σέλτικ λόγω τριφυλλιού!

celtic_journ
Πώς μπορεί, άραγε, ένα κουτί με αναμνηστικά που προοριζόταν για τους ανθρώπους της Ρέιντζερς να καταλήξει στα χέρια ενός υποστηρικτή της Σέλτικ;

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, τι μπορεί να μάθει κανείς στο περιθώριο ενός αγώνα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος; Μία ιστορία από το παρελθόν, που περιλαμβάνει τον Παναθηναϊκό και τις δύο μεγάλες αντιπάλους της Σκωτίας, την Ρέιντζερς και την Σέλτικ, πάντως, δύσκολα θα περίμενε κανείς.

Το βράδυ της Τετάρτης, βρεθήκαμε για λογαριασμό του Gazzetta στο γήπεδο της Κολωνίας για να καλύψουμε την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σκωτία και Ελβετία. Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, κατευθυνθήκαμε προς την μικτή ζώνη και εκεί συναντήσαμε τον Σκωτσέζο συνάδελφο, Πίτερ Μάρτιν.

Περιμένοντας κάποιον ποδοσφαιριστή για δηλώσεις, γνωριστήκαμε μαζί του. Μόλις έμαθε πως ερχόμαστε από την Ελλάδα, θέλησε να μοιραστεί μαζί μας μία δική του εμπειρία από τη χώρα μας.
Όταν πριν από αρκετά χρόνια ο Παναθηναϊκός είχε αντιμετωπίσει την Ρέιντζερς, ο Πίτερ Μάρτιν είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα και είχε βρεθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου για να καλύψει τον αγώνα.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, όπως συνηθίζεται στα ευρωπαϊκά ματς, οι δύο σύλλογοι που επρόκειτο να τεθούν αντιμέτωποι, αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα. Έτσι, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είχαν προσφέρει σε εκείνους των «Τζερς» ένα κουτί με σουβενίρ των πράσινων.

Το πρόβλημα, όμως, για τους ανθρώπους της Ρέιντζερς ήταν ότι το έμβλημα του Παναθηναϊκού, το τριφύλλι, τους έφερνε στο μυαλό την μισητή τους αντίπαλο. Την Σέλτικ. Έτσι, δεν ήθελαν να τα διατηρήσουν στην κατοχή τους και τα χάρισαν αμέσως στον Πίτερ Μάρτιν, ο οποίος γνώριζαν πως υποστηρίζει την έτερη ομάδα της Γλασκόβης.

Όπως, μάλιστα, μας είπε χαρακτηριστικά ο Πίτερ Μάρτιν, δεν του κακόπεσαν καθόλου! Τα έχει, ακόμα, σε περίοπτη θέση στο σπίτι του, να του θυμίζουν εκείνη την βραδιά!

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα