Σερβία, EURO 2024: Ζητά την τιμωρία των Κροατίας και Αλβανίας και απειλεί με αποχώρηση από τα EURO 2024!

Σερβία, EURO 2024: Ζητά την τιμωρία των Κροατίας και Αλβανίας και απειλεί με αποχώρηση από τα EURO 2024!

Newsroom
ΣΕΡΒΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ
Την παραδειγματική τιμωρία των Αλβανών και των Κροάτων ζητάει η Σερβία λόγω των ρατσιστικών συνθημάτων στη μεταξύ τους αναμέτρηση, απειλώντας μάλιστα μέχρι και με αποχώρηση από το EURO 2024.

Με αποχώρηση από το EURO 2024 απειλεί η Σερβία! Ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας της Σερβίας, Γιόβαν Σουρμπάτοβιτς γνωστοποίησε με δηλώσεις του ότι η χώρα θα ζητήσει από την UEFA την παραδειγματική τιμωρία των Αλβανών και των Κροάτων για τα ρατσιστικά συνθήματα που φώναζαν κατά τη διάρκεια της μεταξύς τους αναμέτρησης στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων.

Ο Σουρπάτοβιτς τόνισε ότι η Σερβία θα ζητήσει να τιμωρηθούν αυστηρά και οι δύο χώρες για τις συμπεριφορές των οπαδών τους, καθώς πρόσθεσε ότι εάν η UEFA δεν προχωρήσει σε πράξεις, τότε θα εξετάσει ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησης της από το EURO.

«Θα ζητήσουμε την παραδειγματική τιμωρία της Κροατίας και της Αλβανίας και είμαστε σίγουροι ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί ακόμη και εάν αυτό μας κοστίσει την συμμετοχή μας στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Είμαστε σίγουροι ότι θα επιβληθεί τιμωρία, και εάν αυτό δεν γίνει τότε θα σκεφτούμε το πώς θα αντιδράσουμε».

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα