Γαλλία, EURO 2024: Ο Μπαπέ «τρέχει» για Ολλανδία, η μάσκα θα κρίνει αν θα παίξει

Γαλλία, EURO 2024: Ο Μπαπέ «τρέχει» για Ολλανδία, η μάσκα θα κρίνει αν θα παίξει

Μπαπέ - Γαλλία
Ο Κίλιαν Μπαπέ θέλει σαν «τρελός» να παίξει απέναντι στην Ολλανδία ωστόσο η ετοιμότητα της μάσκας θα κρίνει τη συμμετοχή του απέναντι στους «Οράνιε».

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κιλιάν Μπαπέ. Πράγματι, ο Γάλλος σούπερ σταρ υπέστη κάταγμα στη μύτη στο παιχνίδι με την Αυστρία, ωστόσο το πρόβλημα που αποκόμισε δεν απαιτεί άμεσα χειρουργική επέμβαση.

Παρότι οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν πως ο Γάλλος θα απουσιάσει σίγουρα από την αναμέτρηση με την Ολλανδία, φαίνεται πως ο ίδιος κάνει τα πάντα για να δώσει το «παρών» στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του EURO 2024.

Σύμφωνα με νέο γαλλικό δημοσίευμα, ο Μπαπέ θέλει σαν «τρελός» να παίξει απέναντι στην Ολλανδία. Η συμμετοχή του ωστόσο θα κριθεί από τη... μάσκα, καθώς δεν έχει ετοιμαστεί ακόμα. Η μάσκα του Μπαπέ βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή και στο στρατόπεδο της Γαλλίας ευελπιστούν να την έχει σήμερα στα χέρια του ο 26χρονος σούπερ σταρ. Από την άλλη τίθεται και το ζήτημα της συνήθειας.

Στο στρατόπεδο της Γαλλίας φοβούνται με το αν ο Μπαπέ θα προλάβει να συνηθίσει τη μάσκα μέσα σε λίγες ώρες και εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Όπως όλα δείχνουν ωστόσο, ο Γάλλος σούπερ σταρ θα είναι κανονικά έτοιμος για το παιχνίδι με την Πολωνία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα