EURO 2024, Σλοβενία - Σερβία: Σπόραρ και Τσέριν εναντίον Ζίβκοβιτς και Μλαντένοβιτς

ΣΠΟΡΑΡ - ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
Οι Αντράζ Σπόραρ και Άνταμ Τσέριν θα είναι βασικοί για τη Σλοβενία κόντρα στη Σερβία των Ζίβκοβιτς και Μλαντένοβιτς για τη 2η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων του EURO 2024. Στον πάγκο Βέρμπιτς, Μαξίμοβιτς και Γκατσίνοβιτς.

Τέσσερις «Έλληνες» στην αναμέτρηση της Σλοβενίας με τη Σερβία για τη 2η αγωνιστική του 3ου Ομίλου του EURO 2024. Από πλευράς της ομάδας του Ματίαζ Κεκ ο Άνταμ Τσέριν του Παναθηναϊκού θα είναι στο δίδυμο των χαφ, ενώ ο συμπαίκτης του και στο Τριφύλλι, Άντραζ Σπόραρ θα είναι στην επίθεση, στο πλευρό του Σέσκο.

Όσον αφορά το σύνολο του Ντράγκαν Στόικοβιτς ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ θα είναι στο δεξί άκρο του 3-5-2 και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς θα είναι στα αριστερά, αντί του τραυματία Κόστιτς. Στον πάγκο για τους Σλοβένους θα είναι ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και για τους Σέρβους ο νεοφερμένος «πράσινος» Νεμάνια Μαξίμοβιτς και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ.

Σλοβενία (Ματίαζ Κεκ): Όμπλακ, Κάρνιτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπιγιόλ, Γιάνζα, Τσέριν, Έλσνικ, Μλάκαρ, Στογιάνοβιτς, Σπόραρ, Σέσκο.

Στον πάγκο είναι οι: Μπέλετς, Βέκιτς, Μπλάζιτς, Μπάλκοβετς, Στάνκοβιτς, Βέρμπιτς, Λόβριτς, Κούρτιτς, Χόρβατ, Βίποτνικ, Τσέλαρ, Μπρέκαλο, Ζουγκέλι, Ίλιτσιτς, Ζελίκοβιτς.

Σερβία (Ντράγκαν Στόικοβιτς): Ραΐκοβιτς, Πάβλοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Ζίβκοβιτς, Μλαντένοβιτς, Λούκιτς, Ίλιτς, Τάντιτς, Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς.

Στον πάγκο είναι οι: Πέτροβιτς, Μιλίνκοιβτς Σάβιτς, Στόγιτς, Μαξίμοβιτς, Γκουντέλι, Γιόβιτς, Κόστιτς, Μπάμπιτς, Μιχαΐλοβιτς, Ράτκοβ, Σ.Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Γκατσίνοβιτς, Σπάγιτς, Μπιρμάντσεβιτς.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα