Δανία - Αγγλία, Video: Τρομερό τρολάρισμα των Δανών οπαδών στους Άγγλους

denmark_fans_england
Περισσότεροι από 10.000 Δανοί έκαναν πορεία στο κέντρο της Φρανκφούρτης και τρόλαραν τους Άγγλους οπαδούς φωνάζοντας το σύνθημα: «England, England, it’s never coming home!».

Τρομερό τρολάρισμα των Δανών οπαδών στους Άγγλους, πριν τη μεταξύ τους «μονομαχία».

Συγκεκριμένα λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO 2024 ανάμεσα στη Δανία και την Αγγλία, περισσότεροι από 10.000 Δανοί οπαδοί έκαναν πορεία στο κέντρο της Φρανκφούρτης προς το γήπεδο και φώναξαν το σύνθημα: «England, England, it’s never coming home!».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι οπαδοί της Αγγλίας βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο και χειροκρότησαν τους Δανούς.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα