EURO 2024, Video: Ισπανοί και Ιταλοί έπαιξαν street football λίγες ώρες πριν τον αγώνα των εθνικών τους

ιταλια - ισπανια
Μερικές ώρες πριν την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ισπανία για το EURO 2024 φίλαθλοι των δυο ομάδων έπαιξαν street football στο Γκελσενκίρχεν.

Μπορεί στο EURO 2024 να έχουμε δει συμπλοκές μεταξύ οπαδών εντός και εκτός γηπέδων, όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Η πιο όμορφη και ποδοσφαιρική. Η κάτοχος του τροπαίου, Ιταλία θα αντιμετωπίσει απόψε (20/6) στις 22:00 την Ισπανία στο Γκελσενκίρχεν για τη δεύτερη αγωνιστική του 2ου Ομίλου του τουρνουά και λίγες ώρες πριν τον αγώνα οπαδοί των δυο ομάδων διασκεδάζουν παρέα.

Μάλιστα φίλοι της Σκουάντρα Ατζούρα και της Φούρια Ρόχα έπαιξαν και street football, κάνοντας το δικό τους... ζέσταμα.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα