EURO 2024, Δανία - Αγγλία, Video: Ο Κέιν εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια και άνοιξε το σκορ

Newsroom
Αγγλία - Κέιν
Ο Χάρι Κέιν έδωσε το προβάδισμα στην Αγγλία απέναντι στους Δανούς, όταν στο 18΄βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής και πλάσαρε για το 1-0.

Μετά τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ήρθε και η σειρά του Χάρι Κέιν να χριστεί σκόρερ για την Αγγλία στο EURO 2024. Θύμα του έμπειρου φορ ήταν η Δανία, με τον επιθετικό της Μπάγερν να ανοίγει το σκορ για τα Τρία Λιοντάρια στο 18΄της αναμέτρησης. Έπειτα από αδράνεια του Κρίστιανσεν, ο Γουόκερ πήρε τη μπάλα και έκανε το γύρισμα στην περιοχή με αποδέκτη τον Χάρι Κέιν, ο οποίος πλάσαρε άψογα για να ανοίξει το σκορ. Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο γκολ που πετυχαίνει ο 30χρονος σε φάση ομίλων μεγάλου τουρνουά μετά το χατ τρικ απέναντι στον Παναμά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα