EURO 2024, Μπαπέ, video: Ο... μασκοφόρος προετοιμάζεται για την Ολλανδία

Νίκος Κικίδης
mbappe_france_10_0
Viral έχουν γίνει οι πρώτες εικόνες του Κιλιάν Μπαπέ με την προστατευτική μάσκα μετά τον τραυματισμό του Γάλλου στην πρεμιέρα του EURO κόντρα στην Αυστρία.

Το EURO 2024 δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς για τον Κιλιάν Μπαπέ, καθώς στην πρεμιέρα της Γαλλίας ο 25χρονος έσπασε τη μύτη του σε μια σύγκρουση στο ματς με την Αυστρία και σήμανε συναγερμό στο «στρατόπεδο» των Μπλε.

Τα πρώτα δημοσιεύματα μάλιστα προκάλεσαν ακόμα μεγαλύτερο πανικό στη Γαλλία τονίζοντας πως θα χρειαστεί επειγόντως επέμβαση για να αποκατασταθεί η ζημιά, αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.

Όπως έγινε γνωστό άλλωστε οι εξετάσεις στο νοσοκομείο ήταν καθησυχαστικές και απέτρεψαν σε πρώτο χρόνο την επέμβαση στη μύτη, με τον Γάλλο να παραμένει στη διάθεση του Ντιντιέ Ντεσάν για το υπόλοιπο του EURO.

Προκειμένου ωστόσο να προστατευτεί, ο Γάλλος θα φοράει μάσκα στα ματς που απομένουν και η πρώτη του εμφάνιση στην προπόνηση με την προστατευτική μάσκα στα χρώματα της Γαλλίας έγινε viral στα social media.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα