EURO 2024: Το Κόσοβο κατήγγειλε ξανά τους Σέρβους στην UEFA για ρατσιστικά μηνύματα

serbia_flag_fans
Σε νέα επίσημη καταγγελία στην UEFA προχώρησε το Κόσοβο, κάνοντας λόγο για ρατσιστικά μηνύματα των Σέρβων οπαδών στο παιχνίδι με τη Σλοβενία.

Σε νέα επίσημη καταγγελία προς την UEFA για τη συμπεριφορά των Σέρβων οπαδών στο παιχνίδι με τη Σλοεβνία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του EURO 2024 προχώρησε η ομοσπονδία του Κοσόβου.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι υπήρχε στην κερκίδα των Σέρβων οπαδών σημαία της χώρας που περιλαμβάνει το Κόσοβο και το μήνυμα: «δεν παραδινόμαστε». Στην ανακοίνωσή τους ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των Σέρβων και ζητούν από τους οργανωτές του EURO 2024 να μην επιτρέπουν ξανά την εμφάνιση τέτοιων επιγραφών.

Θυμίζουμε πως το ίδιο είχε συμβεί και στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Σερβία και την Αγγλία και τότε η ομοσπονδία του Κοσόβου είχε ζητήσει από την UEFA να λάβει πιο αυστηρά μέτρα και να προχωρήσει σε σοβαρότερους ελέγχους των οπαδών κατά την είσοδο τους στα γήπεδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα