Το Gazzetta στο Euro 2024: «Μεγάλη έκπληξη που το πήρε ο Ολυμπιακός, κυριάρχησε απέναντι στην Φιορεντίνα» (vid)

ιταλιδα
Η δημοσιογράφος του ιταλικού DAZN, Αντέλ Στιλιάνο, μίλησε στο Gazzetta για τη μεγάλη έκπληξη που προκάλεσε ο Ολυμπιακός στους συμπατριώτες της με την επικράτηση επί της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Το Euro δεν είναι μόνο εθνικές ομάδες. Η ευκαιρία που μας δόθηκε έχοντας ανάμεσά μας Ιταλούς για να δούμε πώς υποδέχτηκαν οι γείτονές μας την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Φιορεντίνα δεν μπορούσε να πάει χαμένη.

Στη fan zone του Γκελζενκίρχεν, πετύχαμε τη δημοσιογράφο του DAZN, Αντέλ Στιλιάνο, η οποία αφού μίλησε για τη νέα ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, αναφέρθηκε στην ιστορική επιτυχία του Ολυμπιακού επί της Φιορεντίνα, λέγοντας στην κάμερα του Gazzetta:

«Ελπίζω να μπορέσουμε να νικήσουμε και σ' αυτό το Euro. H ομάδα έχει νέα σύνθεση, είναι διαφορετική. Πρέπει να εξελιχθεί, αλλά πιστεύω ότι ο Σπαλέτι είναι μεγάλος προπονητής», είπε αρχικά για την εθνική ομάδα της Ιταλίας και συμπλήρωσε για το Ολυμπιακός-Φιορεντίνα:

«Το Ολυμπιακός-Φιορεντίνα ήταν θα έλεγα ότι ήταν ένα ήρεμο ματς. Η Φιορεντίνα ήθελε πολύ να το σηκώσει, αλλά ο Ολυμπιακός κυριάρχησε. Ηταν μεγάλη έκπληξη για όλους μας. Όπως είπα και πριν ήθελε πάρα πολύ να νικήσει, αλλά στο τέλος η επιθυμία δεν ήταν αρκετή να της χαρίσει τη θέση του νικητή».

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα