EURO 2024: Η δήμαρχος Κολωνίας έστειλε διαδικτυακό μήνυμα στους οπαδούς της Σκωτίας

EURO 2024: Η δήμαρχος Κολωνίας έστειλε διαδικτυακό μήνυμα στους οπαδούς της Σκωτίας

Newsroom
οπαδοί Σκωτίας
Οι υποστηρικτές της εθνικής Σκωτίας έχουν αναμφίβολα κλέψει την παράσταση στο EURO 2024 και η δήμαρχος Κολωνίας εξέφρασε τη συμπάθεια και τη χαρά της με ένα μήνυμα στο twitter.

Κιλτ, γκάιντα, τραγούδια, γλέντι, χαβαλές. Οι Σκωτσέζοι είναι πέραν πάσης αμφιβολίας οι καλύτεροι οπαδοί στο EURO 2024.

Ανεξαρτήτως του ποια χώρα υποστηρίζει κάποιος δεν μπορεί να μην χαζέψει με την... τρέλα που κουβαλάνε οι Σκωτσέζοι που έχουν μετατρέψει σε δεύτερη πατρίδα τους τη Γερμανία.

Μάλιστα η δήμαρχος της Κολωνίας Χενριέτε Χέκερ φρόντισε να εκφράσει την εκτίμησή της με μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Αγαπητοί Σκωτσέζοι, αυτές ήταν δύο υπέροχες μέρες μαζί σας. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη δήμαρχος. Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να έρθετε ξανά στην Κολωνία!».

Δείτε το βίντεο:

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα