EURO 2024: Ένοπλη ληστεία στο σπίτι του Μπάτζιο ενώ έβλεπε το Ισπανία - Ιταλία

Newsroom
EURO 2024: Ένοπλη ληστεία στο σπίτι του Μπάτζιο ενώ έβλεπε το Ισπανία - Ιταλία
Πέντε ένοπλοι άνδρες μπούκαραν στο σπίτι του Ρομπέρτο Μπάτζιο ενώ παρακολουθούσε το Ισπανία - Ιταλία (1-0).

Ο Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής Ρομπέρτο Μπάτζιο και η οικογένειά του έπεσαν θύματα ληστείας χθες, Πέμπτη (20/06) ενώ παρακολουθούσαν στο σπίτι τους το ντέρμπι της αγωνιστικής των ομίλων του EURO 2024 ανάμεσα σε Ισπανία και Ιταλία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης της περιοχής Αλταβίλα Βιτσεντίνα της βόρειας Ιταλίας, όπου διαμένει ο Μπάτζιο, στην κατοικία του πρώην Ιταλού διεθνή φέρεται να εισήλθαν πέντε ένοπλοι άνδρες.

Εκείνος προσπάθησε να τους σταματήσει, αλλά τον χτύπησαν με περίστροφο στο κεφάλι και έκλεισαν όλα τα μέλη της οικογενείας σε ένα δωμάτιο.

Έπειτα από περίπου μια ώρα, όταν οι ληστές είχαν απομακρυνθεί, ο πρώην ποδοσφαιριστής κατάφερε να σπάσει την πόρτα του δωματίου και να καλέσει τις Αρχές.

Την αλληλεγγύη του στον Ρομπέρτο Μπάτζιο και στην οικογένειά του εξέφρασε, μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος της περιφέρειας Βένετο, Λούκα Τζάια, ο οποίος ευχήθηκε να συλληφθούν άμεσα οι υπεύθυνοι.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα