EURO 2024: Ο Μπαπέ δεν επιτρέπεται να φορέσει τη μάσκα στα χρώματα της Γαλλίας στο παιχνίδι με την Ολλανδία

Newsroom
ΜΠΑΠΕ
Ο αστέρας της Γαλλίας, Κιλιάν Μπαπέ, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί με τη μάσκα στα χρώματα της χώρας του.

Το EURO 2024 δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς για τον Κιλιάν Μπαπέ, καθώς στην πρεμιέρα της Γαλλίας ο 25χρονος έσπασε τη μύτη του σε μια σύγκρουση στο ματς με την Αυστρία.

Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί -άμεσα τουλάχιστον- να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, όμως θα αγωνιστεί στα ματς που απομένουν με προστατευτική μάσκα προσώπου. Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Γάλλος σταρ εμφανίστηκε με μια μάσκα με τρία χρώματα, αυτά της γαλλικής σημαίας.

Ωστόσο, οι κανόνες της UEFA, της διοργανώτριας αρχής του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ξεκαθαρίζουν ότι ο Μπαπέ θα μπορεί να φορέσει μόνο μονόχρωμη μάσκα, εκτός αν λάβει ειδική εξαίρεση.

«Ο ιατρικός εξοπλισμός που φοριέται στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να είναι μονόχρωμος και να μην φέρει στοιχεία αναγνώρισης της ομάδας και του κατασκευαστή», αναφέρεται σε τμήμα των κανονισμών της UEFA.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο προπονητής της Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάν δήλωσε την Πέμπτη ότι ελπίζει ο Μπαπέ να μπορέσει να αγωνιστεί εναντίον της Ολλανδίας. Ωστόσο, σύμφωνα με το ESPN θα παραμείνει στον πάγκο και είναι απίθανο να αγωνιστεί μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της Γαλλίας στον όμιλο με την Πολωνία την Τρίτη (25/06).

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα