EURO 2024, εθνική Αλβανίας: Απολογήθηκε ο Μιρλίντ Ντάκου για τα υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας

EURO 2024, εθνική Αλβανίας: Απολογήθηκε ο Μιρλίντ Ντάκου για τα υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας

Newsroom
ΝΤΑΚΟΥ
Ο παίκτης της εθνικής Αλβανίας Μιρλίντ Ντάκου απολογήθηκε για τα υβριστικά συνθήματα του εναντίον της Βόρειας Μακεδονίας μετά τον αγώνα με την Κροατία, παράλληλα η UEFA έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Η Αλβανία αντιμετώπισε την Κροατία στο δεύτερο αγώνα της στο EURO 2024, το ματς όμως σημαδεύτηκε από ένα άσχημο περιστατικό όταν ο Μιρλίντ Ντάκου, μαζί με ορισμένους φιλάθλους φώναξε υβριστικά συνθέματά κατά της Βόρειας Μακεδονίας.

Η κάμερα έπιασε τον διεθνή ποδοσφαιριστή να κρατά μεγάφωνο και να συμμετέχει στα υβριστικά συνθήματα που ακούγονταν από την κερκίδα και αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βόρειας Μακεδονίας, η οποία απαίτησε μία απολογία καθώς και την έναρξη έρευνας από την UEFA.

Ο Ντάκου αναγνώρισε το λάθος και δήλωσε: «Το να ζητήσω συγγνώμη είναι ανδροπρεπές, και αισθάνομαι ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να το κάνω, για όλους εκείνους που έχουν πληγωθεί.

Όπως κάθε ποδοσφαιριστής, σε αυτές τις στιγμές τα συναισθήματα βρίσκονται σε άλλο επίπεδο, το οποίο μπορεί να γίνει κατανοητό μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Είναι δύσκολο να περιγράψεις το συναίσθημα του να παίζεις για αυτή την εθνική ομάδα, για αυτούς τους υπέροχους οπαδούς που μας δίνουν απεριόριστη αγάπη.

Συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιον μετά τον αγώνα με την Κροατία, η επίδραση του παιχνιδιού κάνει τη δουλειά της» ανέφερε μεταξύ άλλων ο 26χρονος διεθνής.

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

 

 

EURO Τελευταία Νέα