EURO 2024, εθνική Ισπανίας: Ο Πικέ αποθεώνει τον Γιαμάλ

Newsroom
lamine_yamal_1
Ο Ζεράρ Πικέ αποθέωσε τον 16χρονο Λαμίν Γιαμάλ σε δηλώσεις του προβλέποντας μάλιστα πως ο νεαρός θα αφήσει εποχή στο άθλημα ενώ παράλληλα σχολίασε τα πρώτα δείγματα του EURO 2024.

O Λαμίν Γιαμάλ έχει τραβήξει το ενδιαφέρον όλων με την εθνική Ισπανίας ως ο νεότερος παίκτης στη ιστορία του EURΟ. Οι επιδόσεις του 16 χρόνου δεν αφήνουν αδιάφορο τον συμπατριώτη του, Ζεράρ Πικέ που σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Ιταλία τον αποθέωσε.

Πιο συγκεριμένα ο Πικέ δήλωσε πως ο νεαρός παίκτης της Μπαρτσελόνα «θα σημαδέψει μία ολόκληρη εποχή»

Ο πρώην κεντρικός της αμυντικός της Μπαρτσελόνα μίλησε επίσης και για το EURO 2024 τονίζοντας πως υπάρχει μια αλλαγή γενιάς στο EURO: «Υπάρχει μια αλλαγή γενιάς στο EURO, αναδύονται νέοι παίκτες, όπως ο Λαμίν Γιαμάλ εδώ στην Ισπανία, στη Γερμανία είναι ο Μουσιάλα και στην Αγγλία έχουν τον Μπέλιγχαμ. Υπάρχουν αρκετοί νεαροί παίκτες με μεγάλο μέλλον και το EUROθα αποτελέσει σημείο καμπής».

Ο Πικέ ρωτήθηκε και για την εθνική Γερμανίας λέγοντας οτι το πλεονέκτημα έδρας μπορεί να βοηθήσει: «Το πλεονέκτημα της έδρας θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ τους Γερμανούς. Η ομάδα τους είναι νέα και βρίσκεται σε φάση αναδόμησης. Φυσικά, η Γερμανία έχει την ευκαιρία να κερδίσει τον τίτλο. Είναι ανταγωνιστικά παιδιά, έχουν κερδίσει συχνά τουρνουά και είμαι πεπεισμένος ότι, ως οικοδεσπότες, είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλο».

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα