EURO 2024, εθνική Σκωτίας, Video: Οι φίλοι της γύρισαν την πλάτη στον Νταλγκλίς για χάρη του... Μαραντόνα!

scotland_maradona
Ορισμένοι «τρελοί» Σκωτσέζοι οπαδοί του EURO 2024 ρωτήθηκαν για τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θρύλο της χώρας τους και δεν έδωσαν την... αναμενόμενη απάντηση.

Μπορεί ένας Αργεντινός να γίνει ο εθνικός ήρωας του ποδοσφαίρου της Σκωτίας; Σύμφωνα με τους ίδιους τους Σκωτσέζους, μπορεί. Όσο συνεχίσουν να ελπίζουν για μια ιστορική πρόκριση στα νοκ-άουτ του EURO 2024, οι φίλοι της ομάδας του Στιβ Κλαρκ δεν έκρυψαν την αγάπη τους για τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Βλέπετε, για εκείνους ισχύει στο έπακρο το «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου» και κάπως έτσι ο Dios έχει χαραχθεί στις καρδιές τους από το 1986 και εκείνον τον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον οποίο «καθάρισε» την Αγγλία με το «Χέρι του Θεού» και το «Γκολ του Αιώνα».

Ερωτηθέντες για τον ποιον θεωρούν τον εθνικό τους ποδοσφαιρικό ήρωα, ορισμένοι Σκωσέζοι αγνόησαν τον θρυλικό Κένι Νταλγκλίς και έδωσαν την ψήφο τους στον Μαραντόνα, μόνο και μόνο για τον τρόπο που είχε «πληγώσει» τότε τους αιώνιους αντιπάλους τους!

«Θα πω τον Μαραντόνα επειδή τελείωσε τους Άγγλους», ανέφερε ένας εξ αυτών στην ερώτηση «Νταλγκλίς ή Μαραντόνα», ενώ κάποιοι άλλοι απάντησαν «Εύκολη επιλογή, Ντιέγκο» και «Ξεκάθαρα Μαραντόνα, έβαλε γκολ με το χέρι στην Αγγλία. Μόνο και μόνο που το είναι κόντρα στην Αγγλία, ήταν καθαρό γκολ».

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα