EURO 2024: Αποκλείστηκε η Πολωνία του Σιμάνσκι

EURO 2024: Αποκλείστηκε η Πολωνία του Σιμάνσκι
Μετά τη «λευκή» ισοπαλία της Γαλλίας με την Ολλανδία η Πολωνία του μέσου της ΑΕΚ, Ντάμιαν Σιμάνσκι, έγινε η πρώτη ομάδα που αποκλείστηκε από τη διοργάνωση.

Η μοναδική χαμένη της «λευκής» ισοπαλία της Γαλλίας και της Ολλανδίας ήταν η... Πολωνία. Τρικολόρ και Οράνιε έφτασαν του τέσσερις βαθμούς, στο +1 από την 3η Αυστρία και η «παρέα» του Λεβαντόφσκι με μηδέν βαθμούς μετά από δυο ματς έγινε η πρώτη ομάδα που αποκλέιστηκε από το EURO 2024.

Αυτό σημαίνει πως τελευταία υποχρέωση των Πολωνών στο τουρνουά της Γερμανίας θα είναι κόντρα στη Γαλλία στις 25 Ιουνίου. Γεγονός που αφορά άμεσα την ΑΕΚ, καθώς ο μέσος της, Ντάμιαν Σιμάνσκι θα «απελευθερωθεί» από την εθνική του το συντομότερο δυνατό.

Θυμίζουμε πως η αποστολή της Ένωσης θα αποχωρήσει για το Άλκμααρ στις 23 Ιουνίου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Φυσικά δεδομένα ο Σιμάνσκι θα πάρει μερικές ημέρες έξτρα άδεια και πιθανότατα θα ενσωματωθεί στην αποστολή στο δεύτερο μισό της προετοιμασίας στο Μπουργκ Χάαμστεντ. Συνολικά στο Δικέφαλο θα μείνει 18 ημέρες στην Πολωνία.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα