EURO 2024: Πρώτο ματς δίχως σκορ μετά από 20 παιχνίδια

netherlands_france_1
Ολλανδία και Γαλλία έμειναν στην ισοπαλία δίχως σκορ και έσπασαν το σερί σκοραρίσματος που έτρεχε στα 20 πρώτα παιχνίδια του EURO 2024.

Παρόλο που αμφότερες είχαν ευκαιρίες η Ολλανδία και η Γαλλία αρκέστηκαν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στη Λειψία και έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς στον 4ο Όμιλο του EURO 2024, κάτι που σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα και οι δυο θα προκριθούν στους «16» του τουρνουά. Αξιοσημείωτο είναι πως αυτό ήταν το πρώτο ματς της διοργάνωσης χωρίς γκολ.

Έπρεπε να φτάσουμε μια «στροφή» πριν το φινάλε της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων για να «κολλήσει» ένα παιχνίδι στο μηδέν και προηγήθηκαν 20 ματς που είχαν σκορ. Μέχρι στιγμής έχουν ήδη σημειωθεί 54 γκολ στο κορυφαίο τουρνουά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα