Τρουμπίν στο Gazzetta: «To φιλικό της Σαχτάρ με Ολυμπιακό σε μια τρομακτική περίοδο, απίστευτος ο Βλαχοδήμος» (vid)

ui
Μετά την τεράστια νίκη της Ουκρανίας επί της Σλοβακίας, ο Ανατόλι Τρουμπίν μίλησε στο Gazzetta για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και το πόσο τον είχε βοηθήσει στην Μπενφίκα ενώ θυμήθηκε το αντιπολεμικό φιλικό της Σαχτάρ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Ο Ανατόλι Τρουμπίν, ο οποίος ήταν καθοριστικός στη νίκη της Ουκρανίας επί της Σλοβακίας με ανατροπή, μίλησε στο Gazzetta μετά την τεράστια επιτυχία της εθνικής του.

Μέσω της κάμεράς μας έστειλε το δικό του μήνυμα στους συμπατριώτες του, θυμήθηκε το φιλικό της Σαχτάρ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης στις 9/4/22, όπου η ομάδα του Ντόνετσκ έδινε το πρώτο της ματς απ' όταν ξέσπασε ο πόλεμος και φυσικά δεν γινόταν να μην ζητήσουμε την άποψή του για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Αν θα ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο της χώρας του που δοκιμάζεται από τον πόλεμο: «Το καλύτερο μήνυμα από εμάς τους παίκτες είναι το πώς παίζουμε. Μετά το πρώτο ματς καταλάβαμε ότι δεν είχαμε δώσει τα πάντα και σήμερα τα πήγαμε πολύ καλύτερα».

ju

Για το αντιπολεμικό φιλικό που έδωσε η Σαχτάρ Ντόνετσκ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης: «Φυσικά το θυμάμαι εκείνο το ματς, εκείνη η περίοδος ήταν τρομακτική για όλους μας γιατί δεν γνωρίζαμε τι θα συμβεί. Το ποδόσφαιρο στην Ουκρανία είναι ακόμη ζωντανό. Χρειάζεται να πιέσουμε ως εθνική ομάδα για να πετύχουμε το καλύτερο ως ομάδα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο με τον οποίο συνυπήρξε στην Μπενφίκα, σχολίασε: «Είναι ένα πάρα πολύ καλός τύπος, με βοήθησε πολύ όταν πήγα στην Μπενφίκα. Απίστευτος ως τερματοφύλακας και ως άνθρωπος».

Οι δηλώσεις του Τρουμπίν στην κάμερα του Gazzetta:

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα