Το Gazzetta στο Euro 2024: «Μεγάλη νίκη για την Ουκρανία, oι στρατιώτες μας πεθαίνουν για τις οικογένειές μας» (vid)

Το Gazzetta στο Euro 2024: «Μεγάλη νίκη για την Ουκρανία, oι στρατιώτες μας πεθαίνουν για τις οικογένειές μας» (vid)

h
Ουκρανοί μιλούν στην κάμερα του Gazzetta για τη σημασία της νίκης επί της Σλοβακίας σε μια περίοδο όπου η χώρα τους συνεχίζει να δέχεται πολεμικές επιθέσεις από την Ρωσία.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης

Τεράστια ανατροπή για την Ουκρανία, που επικράτησε 2-1 της Σλοβακίας και με "χ" απέναντι στο Βέλγιο θα περάσει στην επόμενη φάση του Euro 2024.

Οι Ουκρανοί φυσικά και το χάρηκαν το αποτέλεσμα με τη ψυχή τους και μέσω του Gazzetta, από το γήπεδο της Φορτούνα Ντίσελντορφ, στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά του πολέμου και ευχαριστούν τις στρατιωτικές δυνάμεις που υπερασπίζονται τις οικογένειές τους.

Αναλυτικά όσα είπαν οι Ουκρανοί στην κάμερα του Gazzetta:

«Είναι πολύ σημαντικό που νικήσαμε, πρέπει τώρα να φέρουμε ισοπαλία με το Βέλγιο για να προκριθούμε. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Θέλουμε ειρήνη για όλο τον κόσμο, να μείνουμε όλοι ενωμένοι», μας είπε στην κάμερα του Gazzetta ο νεαρός Ουκρανός για να πάρει στη συνέχεια το λόγο ένας συμπατριώτης του που ταξίδεψε από την Αμερική για να βρεθεί στο πλευρό της εθνικής ομάδας της χώρας του:

«Ο αγώνας αυτός είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Αυτήν τη στιγμή παλεύουμε για την ελευθερία μας, απέναντι στις επιθέσεις της Ρωσίας. Πολλοί απ' αυτούς τους στρατιώτες πεθαίνουν. Πόλεις μας βομβαρδίζονται καθημερινά από Ρώσους και είναι πολύ αγχωτικό για όλους εμάς, γι' αυτό αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις μας. Κάμε μέρα αυτοί υπερασπίζονται τις οικογένειές μας στην Ουκρανία. Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτούς και στην κυβέρνησή μας για την υποστήριξη και την ευκαιρία να εκπροσωπούν τη χώρα μας».

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα