EURO 2024, Ντεσάν: «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Μπαπέ με τους άλλους, ο Κιλιάν είναι ο Κιλιάν»

EURO 2024, Ντεσάν: «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Μπαπέ με τους άλλους, ο Κιλιάν είναι ο Κιλιάν»

Newsroom
λαμια
Ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, στάθηκε στον μεγάλο απόντα της ομάδας στο παιχνίδι κόντρα στην Ολλανδία.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν, προπονητής της εθνικής Γαλλίας έπλεξε το εγκώμιο του μεγάλου σταρ της ομάδας, Κιλιάν Μπαπέ, που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι των «τρικολόρ» κόντρα στην Ολλανδία λόγω της σπασμένης μύτης και στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα των παικτών του απέναντι στους «οράνιε».

«Ο Κιλιάν είναι ο Κιλιάν, δεν μπορεί να συγκριθεί με τους άλλους. Ο Μπαρκολά έχει ικανότητες και γι' αυτό είναι μαζί μας. Σε έναν τέτοιο αγώνα δεν είναι ποτέ εύκολο. Δίστασα να τον βγάλω στο τέλος για να κάνω τη διαφορά, αλλά η ομάδα ήταν ισορροπημένη. Δημιουργούσαμε κίνδυνο και αμυνόμασταν καλά», τόνισε.

«Λυπάμαι μόνο για την αποτελεσματικότητα. Παίξαμε ένα παιχνίδι μεγάλης έντασης. Η Ολλανδία ήταν πιο προσεκτική από ό,τι συνήθως. Σε σύγκριση με τους αντιπάλους μας, είχαμε 36 ώρες λιγότερο χρόνο αποθεραπείας. Αλλά ανταποκριθήκαμε. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να ανακάμψουμε», πρόσθεσε.

Ο Ντεσάν τόνισε ότι η ομάδα του κάνει «σπουδαία πράγματα στην επίθεση» και ξεκαθάρισε ότι η Γαλλία έχει πολλά θετικά συμπεράσματα να βγάλει από τον αγώνα.

«Πρέπει να σκοράρεις. Θα το αναλύσουμε και ελπίζουμε να βελτιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας για να φτάσουμε στον επόμενο γύρο. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Ήταν ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και ήμουν χαρούμενος με αυτό που πέτυχαν οι παίκτες μου, αν και είμαι απογοητευμένος από την έλλειψη αποτελεσματικότητάς μας μπροστά στο τέρμα», είπε.

Τέλος, μίλησε για τα λάθη του Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος έχασε δύο πολύ καθαρές ευκαιρίες: «Πιο πολύ θα ανησυχούσα αν δεν είχαμε ευκαιρίες. Ο Γκριεζμάν ήταν καλύτερος από το πρώτο παιχνίδι, αλλά ίσως ήταν λίγο εκτός τεχνικά που δεν το έχω συνηθίσει, σήμερα έπαιξε πιο ψηλά στο γήπεδο γιατί είχαμε άλλους τρεις χαφ» κατέληξε.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα