EURO 2024, Γεωργία - Τσεχία, Video: O Λομπανίτζε σπατάλησε τρομερή ευκαιρία στο φινάλε για την πρώτη νίκη της εθνικής του

Γεωργια
Στο 90+5' ο Λομπανίτζε βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Τσεχίας, όμως αστόχησε και δεν κατάφερε να δώσει στη Γεωργία την πρώτη της νίκη στο EURO 2024.

H Γεωργία πήρε τον πρώτο βαθμό της ιστορίας της σε EURO, όμως έμεινε με «γλυκόπικρη» γεύση, καθώς στο φινάλε μπορούσε να πάρει ένα τρίποντο που θα μπορούσε να φανεί «χρυσό» στην προσπάθεια της να προκριθεί στα νοκ άουτ του τουρνουά της Γερμανίας.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, στο 90+5', μετά από στατική φάση της Τσεχίας, ο Τσακβετάτζε έτρεξε την μπάλα στην αντεπίθεση, βγήκαν τρεις Γεωργιανοί κόντρα σε έναν Τσέχο, ο Λομπανίτζε βγήκε τετ α τετ με τον Στάνεκ, όμως πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε. Μια ιστορική ευκαιρία που θα αργήσουν να ξεχάσουν οι Γεωργιανοί και πόσω μάλλον ο Λομπανίτζε που θα μπορούσε να γίνει ήρωας.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα