EURO 2024, Πορτογαλία: Δύο κίτρινες κάρτες για θέατρο σε ισάριθμα ματς για τον Λεάο, χάνει Γεωργία

EURO 2024, Πορτογαλία: Δύο κίτρινες κάρτες για θέατρο σε ισάριθμα ματς για τον Λεάο, χάνει Γεωργία

Λεαο
O Ράφαελ Λεάο πήρε κίτρινη κάρτα για θέατρο σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι της Πορτογαλίας στο EURO 2024 και θα χάσει το επόμενο ματς της ομάδας του.

Ο Ράφαελ Λεάο θα χάσει τον αγώνα της Πορτογαλίας με τη Γεωργία για την τελευταία αγωνιστική των Ομίλων του EURO 2024 για... ασυνήθιστο λόγο. Στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης με την Τουρκία ο διεθνής εξτρέμ έπεσε «εντυπωσιακά» μετά από μαρκάρισμα του Σαμέτ Ακαϊντίν και ο διαιτητής Τσβάιερ του έδωσε κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Ο winger της Μίλαν έφτασε τις δυο κάρτες σε ισάριθμα ματς του τουρνουά και συνεπώς δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Γεωργιανούς. Το περίεργο και το αξιοσημείωτο είναι πως και κόντρα στην Τσεχία είχε «κιτρινιστεί» για θέατρο!

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα