EURO 2024, Τουρκία - Πορτογαλία: Δεύτερη «χοντρή» γκέλα του Ακαϊντίν μετά από εκείνη πριν δύο μήνες στην OPAP Arena (vids)

Newsroom
Οι γκέλες του Ακαϊντίν
Ο Σαμέτ Ακαϊντίν υπέπεσε σε ολέθριο λάθος στην αναμέτρηση της Τουρκίας με την Πορτογαλία, σε μια μεγάλη γκάφα ανάλογη με εκείνη που είχε κάνει στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν δύο μήνες.

Μοιραίος για την Τουρκία ήταν ο Σαμέτ Ακαϊντίν, ο οποίος με ένα κωμικοτραγικό αυτογκόλ έδωσε τη δυνατότητα στην Πορτογαλία να γράψει το 2-0. Χωρίς να έχει καμία απολύτως πίεση επιχείρησε να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακά του, ωστόσο ήταν εντελώς απρόσεκτος με αποτέλεσμα να τον... πλασάρει υποδειγματικά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Μόλις πριν από δύο μήνες ο Τούρκος στόπερ είχε υποπέσει σε μια ανάλογη «χοντρή» γκάφα στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στην OPAP Arena για τα play off. Και τότε από δικό του μοιραίο λάθος είχε δώσει τη δυνατότητα στον αντίπαλο να γράψει το 2-0, όταν στο τέλος του πρώτου μέρους μετά από πλάγιο και χωρίς να βρίσκεται σε πίεση επιχείρησε να παίξει προς τα πίσω, κάνοντας «τσαφ» και βγάζοντας τον Πόνσε τετ-α-τετ με τον Ντραγκόφσκι. Ο Αργεντινός φορ είχε τελειώσει τη φάση με πλασέ σκοράροντας το δεύτερο γκολ της Ένωσης.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα