EURO 2024, Τουρκία - Πορτογαλία, Video: Ο «αλτρουιστής» Κριστιάνο σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μπρούνο για το 3-0

Newsroom
Πορτογαλία - Κριστιάνο - Μπρούνο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπρούνο Φερνάντες που πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 3-0 της Πορτογαλίας απέναντι στους Τούρκους.

Πάρτι της Πορτογαλίας με καλεσμένη την Τουρκία στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO 2024! Οι Ίβηρες έφτασαν και σε τρίτο γκολ απέναντι στην Τουρκία στο 55΄με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ρόλο... σερβιτόρου.

Αφού έφυγε πολύ έξυπνα στην πλάτη της άμυνας ο Ρονάλντο βρέθηκε απέναντι από την εστία, όμως αντί να σουτάρει αποφάσισε να σιγουρέψει το γκολ πασάροντας στον Μπρούνο Φερνάντες.

Από την πλευρά του ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε εύκολο έργο και πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 3-0 της Πορτογαλίας που είχε βρει ακόμα δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο χάρη στο δυνατό τελείωμα του Μπερνάρντο Σίλβα και το απίστευτο αυτογκόλ του Ακαϊντίν.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα