EURO 2024, Τουρκία - Πορτογαλία, Video: Ο Πέπε αποθεώθηκε από τους οπαδούς και των δυο ομάδων

Πέπε
Ο Πέπε έγινε αλλαγή στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Τουρκία για το EURO 2024 και αποθεώθηκε από τους οπαδούς και των δυο ομάδων.

O Πέπε έχει γράψει ήδη ιστορία στο EURO 2024, καθώς είναι ο γηραιότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί ποτέ στη διοργάνωση. Ο 41χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε βασικός για την Πορτογαλία στη νίκη επί της Τουρκίας με 3-0 και στο 82ο λεπτό έγινε αλλαγή, καθώς άφησε τη θέση του στον Αντόνιο Σίλβα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο πολύπειρος στόπερ αποθεώθηκε με standing ovation από τους οπαδούς τόσο της Πορτογαλίας όσο και της Τουρκίας. Θυμίζουμε πως ο Πέπε είχε αγωνιστεί στην Μπεσίκτας από το καλοκαίρι του 2017 έως τον Δεκέμβριο του 2018.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα