EURO 2024, Πορτογαλία: Ο Μαρτίνεθ υποκλίθηκε στο «πρότυπο» Κριστιάνο Ρονάλντο

EURO 2024, Πορτογαλία: Ο Μαρτίνεθ υποκλίθηκε στο «πρότυπο» Κριστιάνο Ρονάλντο

x
Μετά τη νίκη της Πορτογαλίας επί της Τουρκίας για το EURO 2024 o Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αποθέωσε τον... αλτρουιστή, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Πορτογαλία επικράτησε της Τουρκίας με 3-0, έκανε το 2/2 στη φάση των Ομίλων του EURO 2024 και μετά τη Γερμανία και την Ισπανία έγινε η τρίτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Στη φάση που «τελείωσε» το ματς ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγήκε τετ α τετ και ενώ μπορούσε να τελειώσει τη φάση μόνος του έκανε μια κίνηση αλτρουισμού και «έσπασε» την μπάλα στον Μπρούνο Φερνάντες. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής της Πορτογαλίας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αποθέωσε τον αρχηγό της ομάδας του για την ενέργεια - παράδειγμα προς μίμηση που έκανε.

«Παίξαμε όπως στο ματς με την Τσεχία με τη μοναδική διαφορά πως αυτή τη φορά καταφέραμε να σκοράρουμε πρώτοι. Είμαι χαρούμενος για τη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες μου στο αμυντικό κομμάτι και που κράτησαν ανέπαφη την εστία.

Η Τουρκία έπαιξε καλά όμως εμείς αντέξαμε και από τη στιγμή που βρήκαμε το γκολ που μας έβαλε μπροστά στο σκορ, ελέγξαμε το παιχνίδι.

Τώρα, από τη στιγμή που καθαρίσαμε την πρόκριση, μπορώ να δώσω μία ευκαιρία και σε παίκτες που είχαν ελάχιστη συμμετοχή μέχρι σήμερα επειδή το αξίζουν.

Ενας ουδέτερος που βλέπει τον Πέπε δεν μπορεί να φανταστεί πως είναι 41 ετών. Είναι ένα μεγάλο παράδειγμα το πορτογαλικό ποδόσφαιρο, είναι επαγγελματίας 24 ώρες την ημέρα. Προπονείται σκληρά και ξεκουράζεται σωστά.

Απόψε είδαμε επίσης κάτι το ξεχωριστό. Έναν επιθετικό όπως ο Ρονάλντο να βρίσκεται απέναντι στον τερματοφύλακα και αντί να εκτελεί, να δίνει ασίστ σε συμπαίκτη του.

Τι σπουδαίο παράδειγμα! Αυτό που έκανε ο Κριστιάνο θα πρέπει να το δείχνουν σε όλες τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Πορτογαλίας», ανέφερε ο Ισπανός κόουτς.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα