EURO 2024: Οι 3+3 ομάδες με εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης

Νίκος Κικίδης
Πορτογαλία
Γερμανία, Ισπανία και Πορτογαλία έχουν κλειδώσει την παρουσία τους στους «16» του EURO 2024 μετά το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής, ενώ ακόμα τρεις βαδίζουν στα χνάρια τους προς τα νοκ-άουτ.

Η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO 2024 ολοκληρώθηκε και τα πρώτα εισιτήρια προς τα νοκ-άουτ άρχισαν να διανέμονται. Ήδη τρεις πρωταγωνιστές άλλωστε κλείδωσαν μια θέση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, ενώ τρεις ακόμα είναι μια ανάσα μακριά από την παρουσία τους στη νοκ-άουτ φάση.

Πρώτη χρονικά που το κατάφερε ήταν η οικοδέσποινα Γερμανία μετά τις άνετες νίκες επί των Σκωτία - Ουγγαρία, ενώ στα χνάρια της ακολούθησε η Ισπανία η οποία κατάφερε να κάνει το 2/2 απέναντι σε Κροατία - Ιταλία και να βγει αλώβητη από τον όμιλο του «θανάτου». Την τριπλέτα συμπλήρωσε η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού υπέταξε με 3-0 την Τουρκία, με τις υπόλοιπες 13 ομάδες να περιμένουν την τελευταία αγωνιστική για να μάθουν αν θα συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Παρόλα αυτά τρεις ακόμα ομάδες επί της ουσίας αναπνέουν λίγο πιο άνετα ενόψει της τελευταίας «στροφής». Αγγλία, Γαλλία και Ολλανδία έχουν συγκεντρώσει από τέσσερις βαθμούς στον όμιλό τους και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.

Ολλανδοί και Γάλλοι θα τεθούν αντιμέτωποι με Αυστρία και Πολωνία αντίστοιχα για να κλειδώσουν και τυπικά το εισιτήριο, ενώ η Αγγλία κοντράρεται με τη Σλοβενία των Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς.

Οι ομάδες που έχουν προκριθεί στους «16» του EURO 2024

  • Γερμανία
  • Ισπανία
  • Πορτογαλία
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα