Λουπέσκου στο Gazzetta: «Καλύτερος Ρουμάνος προπονητής ο Λουτσέσκου, δεν είναι εύκολο στην Ελλάδα» (vid)

lupescu
Ο Ιοάν Λουπέσκου αποθεώνει μέσα από το Gazzetta τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τα όσα έχει πετύχει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον «καλύτερο Ρουμάνο προπονητή».

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης

Δόξασε το ποδόσφαιρο της Ρουμανίας στην Ευρώπη, πραγματοποιώντας σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη και κυρίως στη Γερμανία με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε ως την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας το 1993, του μοναδικού εγχώριου τίτλου που είχαν κατακτήσει οι «ασπιρίνες» μέχρι φέτος όταν το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο πανηγύρισε το νταμπλ.

Ο Ιοάν Λουπέσκου θεωρείται μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες στη χώρα του και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο της Κολωνίας, λίγες ώρες πριν την πρώτη σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα σε Βέλγιο και Ρουμανία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του EURO 2024.

Όσο εκείνος βρισκόταν έξω από τη θύρα των επισήμων, μικροί και μεγάλοι έσπευδαν για μία φωτογραφία μαζί του ή για ένα αυτόγραφο. Δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν. Κάποια στιγμή, τον πλησιάσαμε κι εμείς. Του εξηγήσαμε ότι ερχόμαστε από την Ελλάδα και με χαμόγελο μας απάντησε «καλησπέρα» στη γλώσσα μας.

Του ζητήσαμε να μας κάνει ένα σχόλιο για τον συμπατριώτη του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και εκείνος δεν αρνήθηκε. «Τον γνωρίζω από την εποχή που ήμασταν και οι δύο παιδιά. Γνωρίζω την οικογένειά του, τον πατέρα του. Είμαι πολύ περήφανος για εκείνον, είναι ο καλύτερος Ρουμάνος προπονητής αυτή τη στιγμή. Έκανε φανταστική δουλειά στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι εύκολο στην Ελλάδα, ειδικά την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που κατάφερε να γίνει πρωταθλητής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουπέσκου.

🗣️ «Κατά τη γνώμη μου, ο καλύτερος Ρουμάνος προπονητής, έκανε φανταστική δουλειά στον ΠΑΟΚ»

Ο Ιονούτ Λουπέσκου μίλησε στην κάμερα του Gazzetta για τον Ράσβαν Λουτσέσκου, για τον οποίο είχε να πει τα καλύτερα! pic.twitter.com/WjPotfr0vX

— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) June 23, 2024

Λίγο πριν τον αποχαιρετήσουμε, τον ρωτήσαμε αν είναι όλοι οι Ρουμάνοι περήφανοι για τον τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά και εκείνος μας απάντησε «φυσικά». Τον ευχαριστήσαμε και τον αφήσαμε στην ουρά που είχε ξανά σχηματιστεί από τον κόσμο για μία φωτογραφία!

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα