Καστάν στο Gazzetta: «Δεν ήταν έκπληξη που ο Ολυμπιακός πήρε το Conference League» (vid)

Καστάν
Για τον σταρ της εθνικής Βελγίου και της Φούλαμ, Τιμοτί Καστάν, η κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό δεν ήταν έκπληξη, όπως είπε στην κάμερα του Gazzetta, ενώ ήταν μετρημένος όσον αφορά στο πόσο μακριά μπορεί να φτάσει το Βέλγιο σ' αυτό το Euro.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Ο Τιμοτί Καστάν, ένας από τους σημαντικότερους παίκτες του Βελγίου, με 44 συμμετοχές στην εθνική και παίκτης της Φούλαμ στην οποία κόστισε περίπου 15.000.000 ευρώ, μίλησε στην κάμερα του Gazzetta για την εθνική του ομάδα, αλλά και την τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Conference League.

Σήμερα ήταν το πρώτο βήμα για το Βέλγιο ώστε να πάει πιο μακριά σ' αυτό το Euro;

«Ναι, πιστεύω ότι παίξαμε καλά στο πρώτο ματς, αλλά δεν σκοράραμε. Σήμερα το κάναμε αυτό, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ αλλά είναι καλό που νικήσαμε, μας κάνει καλό στην αυτοπεποίθησή μας».

Φυσικά, όλοι ονειρεύονται την κορυφή. Εσύ τι περιμένεις να πετύχετε σ' αυτό το Euro;

«Όσο πιο μακριά είναι δυνατό. Γνωρίζουμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα, οπότε θέλουμε να πάμε πολύ μακριά».

Είμαι από την Ελλάδα. Πρόσφατα παίξατε με την εθνική σας και με την Κύπρο, έχεις γνώμη για το ελληνικό ή το κυπριακό ποδόσφαιρο;

«Δεν γνωρίζω πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν έχω παίξει ποτέ εκεί. Βλέπω συνεχώς ομάδες σας να παίζουν στο Europa League ή στο Champions League και κάνουν καλά πράγματα».

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Αστον Βίλα και στη συνέχεια κατέκτησε το Conference League. Ήταν έκπληξη για σένα και τον ποδοσφαιρικό κόσμο γενικότερα;

«Δεν ήταν έκπληξη, ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Το να νικήσει την Αστον Βίλα ήταν ένα καλό επίτευγμα κι η κατάκτηση του Conference League ήταν πολύ μεγάλο γι' αυτούς».

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα