Ραντουτσάνου στο Gazzetta: «Οι Βέλγοι ήταν καλύτεροι, στα αριστερά ήταν πολύ άσχημα»

Ραντουτσάνου στο Gazzetta: «Οι Βέλγοι ήταν καλύτεροι, στα αριστερά ήταν πολύ άσχημα»

raducanu
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μαρσέλ Ραντουτσάνου, έκανε το δικό του σχόλιο στο Gazzetta για το ματς της Ρουμανίας με το Βέλγιο.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης

Ο μοναδικός Ρουμάνος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ως και σήμερα. Ο Μαρσέλ Ραντουτσάνου αποτελεί «θρύλο» για το ποδόσφαιρο στη χώρα του, μιας και πέραν της γερμανικής ομάδας, έχει παίξει περισσότερες από 220 φορές και στην Στεάουα Βουκουρεστίου.

Το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στο γήπεδο της Κολωνίας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ρουμανίας κόντρα στο Βέλγιο και αμέσως μετά έκανε το δικό του σχόλιο στο Gazzetta.

Χαρακτηριστικά, σημείωσε ότι «Είδαμε σήμερα ένα παιχνίδι στο οποίο ελπίζαμε η ομάδα να παίξει, όπως κατά της Ουκρανίας. Δυστυχώς, οι Βέλγοι ήταν καλύτεροι. Φάγαμε το πρώτο γκολ πολύ γρήγορα. Στην αριστερή πλευρά τα πράγματα, ήταν πολύ άσχημα. Είχαμε δυο ευκαιρίες αλλά σε καμία δεν βάλαμε γκολ. Όταν χάνεις δυο τέτοιες ευκαιρίες, τότε το πρόβλημα είναι μεγάλο».

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα