Ρούμπεν Νέβες στο Gazzetta: «Μεγάλη η ποιότητα της Πορτογαλίας, όχι το μόνο φαβορί για το Euro» (vid)

Ρούμπεν Νέβες στο Gazzetta: «Μεγάλη η ποιότητα της Πορτογαλίας, όχι το μόνο φαβορί για το Euro» (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Νέβες
O 27χρονος διεθνής Πορτογάλος μέσος, Ρούμπεν Νέβες, μίλησε στο Gazzetta μετά τη νίκη της Πορτογαλίας επί της Τουρκίας για την πορεία των Ιβήρων στο Euro 2024.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Η Πορτογαλία νίκησε 3-0 την Τουρκία και προκρίθηκε στα νοκ-άουτ του Euro 2024. Ήδη από τα πρώτα ματς η «σελεσάο» εμφανίζεται εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο χαφ της Αλ Χιλάλ τόνισε ότι αυτή η φουρνιά της εθνικής Πορτογαλίας έχει πολλή ποιότητα, ωστόσο απέφυγε να αποδώσει στον ίδιο και τους συμπαίκτες του την ταμπέλα του φαβορί.

«Αυτή η εθνική ομάδα έχει πολλή ποιότητα. Αλλά, σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πολλές εθνικές που είναι υποψήφιες να κατακτήσουν τον τίτλο, πολλά φαβορί. Αλλά, εμείς επικεντρωνόμαστε στον εαυτό μας. Όπως, άλλωστε κάναμε και σήμερα. Βήμα-βήμα για να φθάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται.

Ο μεγάλος μας στόχος ήταν να προκριθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες ομάδας, αλλά κάναμε εξαιρετική δουλειά. Θέλουμε να κλείσουμε τον όμιλο με ακόμη μία νίκη και έτσι θα αντιμετωπίσουμε το επόμενο ματς. Για να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι.

Ξέραμε ότι θα ήταν ένα ματς πολύ διαφορετικό σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στην Τσεχία. Γνωρίζαμε ότι η Τουρκία έχει δυνατές προσωπικότητες, αλλά ότι αμυντικά δεν ήταν τόσο δυνατή και θα είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Αυτό συνέβη.

Από την πρώτη ημέρα που είμαστε εδώ, ξέρουμε ότι ο προπονητής υπολογίζει στους πάντες. Κάλεσε 26 παίκτες. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Η δήλωση του Νέβες στην κάμερα του Gazzetta:

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα