EURO 2024, Κριστιάνο Ρονάλντο: Η UEFA αυστηροποιεί τα μέτρα ασφαλείας της εξαιτίας του

EURO 2024, Κριστιάνο Ρονάλντο: Η UEFA αυστηροποιεί τα μέτρα ασφαλείας της εξαιτίας του

cristiano_ronaldo_selfie
Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά πέντε συνολικά οπαδοί «κυνήγησαν» τον Κριστιάνο Ρονάλντο για μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια του Τουρκία - Πορτογαλία, γεγονός που προβλημάτισε την UEFA.

Αλλάζει τα πρωτόκολλα ασφαλείας της η UEFA εξαιτίας του... Κριστιάνο Ρονάλντο! Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο CR7 είναι ο απόλυτος σταρ του EURO 2024 κι αυτό αποτυπώθηκε και σε όσα συνέβησαν στη νίκη της Πορτογαλίας κόντρα στην Τουρκία.

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά πέντε (!) συνολικά οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Βεστφάλεν» σε διαφορετικά χρονικά σημεία για να αποσπάσουν μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο από τον Πορτογάλο. Και μπορεί ο ίδιος να τούς υποδέχθηκε με χαμόγελο, ωστόσο η UEFA, παρά τις καλές τους προθέσεις, μπήκε σε σοβαρές σκέψεις αφού είδε πόσο εύκολα κατάφεραν να πατήσουν χορτάρι.

Μάλιστα, έκανε γνωστό πως αποφάσισε να αυστηροποιήσει τα μέτρα της για το υπόλοιπο του EURO 2024. «Η ασφάλεια στο γήπεδο και στις εγκαταστάσεις της ομάδας είναι η απόλυτη προτεραιότητα για την UEFA. Για τον σκοπό αυτό, θα αναπτυχθούν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα για την περαιτέρω κάλυψη των απαιτήσεων του τουρνουά και για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών.

Σαν υπενθύμιση, οποιαδήποτε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο συνιστά παραβίαση των κανόνων του σταδίου και θα έχει ως αποτέλεσμα την αποβολή από το γήπεδο, την απαγόρευση από όλους τους αγώνες του τουρνουά και την υποβολή επίσημης ποινικής μήνυσης», ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωσή της μέσω του Sky Sports.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα