Euro 2024, Αλβανία: Η γνωστή παρουσιάστρια Εύα Μουράτι κερδίζει τις εντυπώσεις στα γήπεδα της Γερμανίας

Euro 2024, Αλβανία: Η γνωστή παρουσιάστρια Εύα Μουράτι κερδίζει τις εντυπώσεις στα γήπεδα της Γερμανίας

Newsroom
evamurati
Η Αλβανίδα παρουσιάστρια Εύα Μουράτι βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανία για να υποστηρίξει από κοντά την προσπάθεια της εθνικής της ομάδας.

Λίγο πριν μπει στην τελική του ευθεία, το EURO 2024 δείχνει πιο αμφίρροπο από ποτέ. Πάντα «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκριση είναι η Αλβανία, παρ'ότι έχει μόλις έναν βαθμό, χάρη στην καλύτερη επίθεση που έχει έναντι της Τσεχίας. Φυσικά πάντως το τελικό «ταμείο» θα γίνει μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής, όπου... σχεδόν τα πάντα μπορούν να συμβούν!

Δίπλα στους παίκτες του Σιλβίνιο είναι και η τηλεπαρουσιάστρια της γειτονικής χώρας, η οποία έχει «μαγνητίσει» τα βλέμματα όσων βρίσκονται στα γήπεδα της Γερμανίας. Η Έυα Μουράτι ταξίδεψε στην Γερμανία για να στέλνει ανταποκρίσεις για την Εθνική και την ατμόσφαιρα στα γήπεδα αλλά όταν παίζει η ομάδα της είναι στην εξέδρα ως απλός οπαδός. Η ίδια έβαλε τη φανέλα της Εθνικής Αλβανίας, πήρε το κασκόλ της στα χέρια, έβγαλε μερικές φωτογραφίες και έπειτα πήρε θέση στις πρώτες σειρές της εξέδρας δίπλα στους συμπατριώτες της.

Η ίδια σχολιάζει στα social media για την Εθνική Αλβανίας: «Είμαστε αουτσάιντερ, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, γι' αυτό μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα».

1

1

1

 

 

EURO Τελευταία Νέα